Demo
beweegprogramma

Fysiotherapie Rotterdam Zuid

Voor fysiotherapie in Rotterdam Zuid komt u naar de specialisten bij VonderFysioFit aan de Vonder 52 of de Groene Hilledijk 342  Met een ervaren fysio gaat u in de praktijk in Rotterdam Zuid op zoek naar de oorzaak, en belangrijker nog, de oplossing van uw fysieke klachten. Check voordat u een afspraak maakt met de praktijk eerst even uw verzekering. Met een goede aanvullende verzekering worden de meeste behandelingen namelijk gewoon vergoed! Bel nu voor een fysiotherapie afspraak met VonderFysioFit in Rotterdam Zuid.

Van intake tot gerichte fysiotherapie in Rotterdam Zuid

Tijdens de eerste afspraak op de praktijk in Rotterdam Zuid vindt er een intakegesprek met de fysio plaats. In dit gesprek geeft u aan waar u last van heeft en worden de verwachtingen tussen u en de therapeut afgestemd. Na deze intake stelt de fysiotherapeut samen met u een behandelplan op en kunt u beginnen met werken aan uw herstel. Het voordeel is dat VonderFysioFit naast behandelruimten een eigen oefenzaal heeft waar u in uw eigen tempo, en onder het toeziend oog van een ervaren fysiotherapeut,  werkt aan uw herstel om weer optimaal te kunnen bewegen ! Het kan gebeuren dat de fysio besluit dat fysiotherapie voor u niet de juiste behandelmethode is, maar ook dan biedt VonderFysioFit andere mogelijkheden op de praktijk in Rotterdam Zuid. Op de website vindt u een compleet overzicht van de verschillende behandelmethoden bij VonderFysioFit.

Plan een intakegesprek in

De weg naar herstel begint met een afspraak voor een intakegesprek. Controleer voordat u belt eerst even uw verzekering, zodat u zeker weet dat u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie. U maakt een afspraak door te bellen met 010 – 41 91 353.

Contact

Tel: 010 - 41 91 353
Fax: 010 - 41 95 929
info@vonderfysiofit.nl

Locatie A

Vonder 52
3075 TP Rotterdam

Locatie B

Groene Hilledijk 342
3075 ED Rotterdam