Demo
beweegprogramma

Lymfedrainage Rotterdam

Ook voor lymfedrainage kunt u behandeld worden bij  VonderFysioFit in Rotterdam. Door lymfedrainage wordt  de afname van lymfoedeem gestimuleerd. De oedeemtherapeut van VonderFysioFit is aangesloten bij de NVFL. Dit is de Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie binnen de Lymfologie en Oncologie.  Bij deze oedeemtherapeute  kunt u terecht voor lymfedrainage in Rotterdam!

Manuele lymfedrainage als behandeling bij VonderFysioFit in Rotterdam

Manuele lymfedrainage is een specifieke massagetechniek met als doel de afvoer van lymfevocht te stimuleren en verhardingen van het weefsel en littekens soepel te maken.

Lymfoedeem is een vochtophoping ten gevolge van een onvoldoende functionerend of defect lymfesysteem. Dit kan het gevolg zijn van een operatie waarbij lymfklieren zijn weggenomen of door bestraling. Dit wordt secundair lymfoedeem genoemd. Ook kan het defect aangeboren zijn, dan wordt het primair lymfoedeem genoemd.

Laat u verder informeren door de expert

Lymfoedeem gaat niet vanzelf over. Als u denkt dat er bij u lymfoedeem ontstaat, neem den eerst contact op met uw huisarts of specialist. In overleg met uw huisarts of specialist wordt  besloten of oedeemfysiotherapie nodig is.

Heeft u een verwijzing voor lymfedrainage in Rotterdam, neem dan contact op met VonderFysioFit en maak een afspraak. Ons telefoonnummer is 010 – 41 91 353.

Contact

Tel: 010 - 41 91 353
Fax: 010 - 41 95 929
info@vonderfysiofit.nl

Locatie A

Vonder 52
3075 TP Rotterdam

Locatie B

Groene Hilledijk 342
3075 ED Rotterdam