Demo
beweegprogramma

Rugklachten Rotterdam

Heeft u last van rugklachten, dan kan een goede fysiotherapeut in Rotterdam u helpen om deze te verlichten of zelfs helemaal weg te nemen! Daarvoor maakt u een afspraak bij VonderFysioFit in Rotterdam Zuid. Rugklachten zijn erg vervelend omdat ze u beperken in uw dagelijkse  bezigheden en fysiotherapie in Rotterdam kan u daarbij zeker helpen! Bel vandaag nog om een afspraak te maken of als u vragen heeft over het behandeltraject dat u mag verwachten.

Kom van uw rugklachten af met fysiotherapie in Rotterdam

Rugklachten zijn veel voorkomende aandoeningen. In de meeste gevallen zijn rugklachten het gevolg van een verkeerde houding en/of te weinig beweging  gedurende langere tijd. En aangezien veel mensen zittende arbeid verrichten is het niet zo verwonderlijk dat rugklachten in Rotterdam veel voorkomen. Maar ook mensen die erg veel bewegen en de rug daarbij zwaar belasten zijn gevoelig voor rugklachten. Bij VonderFysioFit is het doel om u weer optimaal te laten bewegen. Dat gaan we samen doen door de spierkracht te vergroten, de (zit)houding te verbeteren en door thuis oefeningen te doen. Als onderdeel van de behandeling kan de flex-chair worden ingezet als ondersteuning van de fysiotherapie op de praktijk in Rotterdam. Dit hulpmiddel helpt u om kleine, diepliggende spiertjes in de rug te trainen die vooral worden gebruikt voor de core-stability.

Een afspraak maken

Maak voor het verminderen van uw rugklachten vandaag nog een afspraak voor fysiotherapie bij VonderFysioFit in Rotterdam. Hiervoor belt u met de praktijk via het telefoonnummer 010 – 41 91 353. Een betere rug begint bij VonderFysioFit!

Contact

Tel: 010 - 41 91 353
Fax: 010 - 41 95 929
info@vonderfysiofit.nl

Locatie A

Vonder 52
3075 TP Rotterdam

Locatie B

Groene Hilledijk 342
3075 ED Rotterdam